Over ons

Bouwgroep Haarlem is ontstaan uit de jarenlange samenwerking tussen verschillende vaklieden uit de regio Haarlem: Bouwbedrijf Wieger de Jong, Timmer- en Interieurbouw Pim Berlemon, Jeroen Jansma Timmerwerken en Loodgietersbedrijf Stefan Bosland. We voeren hoogwaardige projecten uit op het gebied van bouw en verbouw van vastgoed. Particulieren, projectontwikkelaars en overheden kunnen een beroep op ons doen.

Echt iets om trots op te zijn

We werken aan hoogwaardige eindresultaten. Echt iets om trots op te zijn, dat is het devies. We zoeken slimme oplossingen en combineren deze met een strakke afwerking. Bovendien realiseren we projecten binnen korte tijd en geheel volgens afspraak. Dat doen we natuurlijk met een minimale opleverlijst achteraf, dit is volgens ons het bewijs van kwaliteit. Veel waar voor je geld, duidelijke communicatie en een voorspoedig verloop van het bouwproces. Dat is wat u van ons bouwbedrijf mag verwachten.

Kennis

Een bouwbedrijf kan alleen een hoog kwaliteitsniveau halen door goed georganiseerd te zijn. Heldere processen zijn daarbij van belang. Daarnaast is het minstens zo belangrijk om de geplande werkzaamheden af te stemmen op de wensen van de klant. Aan alles wordt gedacht. Van een heldere offerte tot duidelijke tekeningen, en van de juiste vergunningen tot een realistische planning.

Kunde

De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van gespecialiseerde vakmensen. Deze specialisten worden aangestuurd door een meewerkend voorman. Dankzij zijn praktijkervaring weet hij precies wat zijn vaklui nodig hebben om optimaal presteren.

Kwaliteit

Tijdens het gehele proces houden we een vinger aan de pols. Daarom kunnen we snel bijsturen als dat nodig is. Bovendien krijgt u inzicht in het proces doordat we vaak met u communiceren. We houden de lijnen kort, zodat u niets hoeft te missen. Op die manier kunt u de kwaliteit van het werk voortdurend toetsen. Natuurlijk niet alleen volgens onze maatstaven, maar ook volgens die van u.

 • Wieger de Jong
  Wieger de Jong Algemeen directeur
 • Pim Berlemon
  Pim Berlemon Projectleider
 • Stefan Bosland
  Stefan Bosland Meewerkend voorman
 • Jeroen Jansma
  Jeroen Jansma Meewerkend voorman
Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Not readable? Change text. captcha txt